On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
530-2500 m
Esquí alpí
166 Km
Remuntadors mecànics
51
Pistes
4111510

Lloguer esquí Zell am Ziller

Al massís muntanyós ##massif##, Zell am Ziller ofereix un magnífic domini esquiable. Zell am Ziller és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Zell am Ziller una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Zell am Ziller aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Zell am Ziller descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Zell am Ziller, descubre nuestras otras estaciones en el Tuxer Alpen. : estación Fügen, estación Hochfügen, estación Hochzillertal, estación Kaltenbach, estación Penken, estación Steinach am Brenner, estación Tux. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Sport Arena
Sport Arena
Àrea : --
Adressa : Rohrberg 20 a / Talstation