On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1300-3100 m
Esquí alpí
125 Km
Esquí nòrdic
50 Km
Remuntadors mecànics
45
Pistes
624518

Lloguer esquí Villars-sur-Ollon

A la vall de Villars, a Suïssa, l’estació d’esports d’hivern de Villars-sur-Ollon és més petita que les seves veïnes, però igual d’interessant. Estació familiar per excel·lència, Villars-sur-Ollon us ofereix més de 125 km de pistes senyalitzades i 45 km de pistes d’esquí de fons. També hi tindreu la possibilitat de descobrir les estacions de Gryon i Les Diablerets, situades als voltants. Villars-sur-Ollon ofereix un gran nombre d’activitats tant a l’hivern com a l’estiu: centre de fitness, excursions, patinatge, piscines, monoesquí, alpinisme, parapent, saunes, raquetes, trineus, bitlles, equitació… Per anar de festa després d'esquiar, hi ha bars, discoteques i concerts.
Buscas alquilar tus esquís en Villars-sur-Ollon, descubre nuestras otras estaciones en el Alpes vaudoises. : estación Château d'Oex, estación Les Mosses, estación Leysin, estación Rougemont / Gstaad. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Sport's House Télécabine
Sport's House Télécabine
Àrea : --
Adressa : Rte des Layeux