On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1650-2750 m
Esquí alpí
185 Km
Esquí nòrdic
10 Km
Remuntadors mecànics
52
Pistes
21454010

Lloguer esquí Vars

El domini esquiable Forêt Blanche uneix dues estacions: Vars i Risoul. Es tracta d’un extens espai esquiable instal·lat a 1.850 m d’altitud, que compta amb 180 km de pistes d’esquí al bell mig d’un bosc de làrix. Amb un bon gruix natural, amb orientació als quatre vessants, les pistes d’esquí de Vars reben un acurat manteniment quotidià. Gràcies a la seva important xarxa de neu artificial, que pot funcionar durant tota la temporada hivernal, Vars és un espai esquiable obert sense interrupció fins a 2.600 m d’altura. A escala nacional, Vars forma part de les grans estacions en altura, i se situa en 16a posició. Les pistes negres, de molt bona qualitat, empenyeran els esquiadors més esportistes a esquiar amb més habilitat. Tot i això, hi ha també diverses pistes d’esquí per a tots els nivells, repartides arreu del domini de Vars. Això permet fins i tot als més joves d’iniciar-se en la pràctica de l’esquí. Et vénen de gust noves experiències? Proveu un nou concepte d’esquí: el Snow Tubing, el trineu modern que es practica amb un gran flotador pneumàtic.
Buscas alquilar tus esquís en Vars, descubre nuestras otras estaciones en el Embrunais - Parpaillon. : estación Les Orres, estación Risoul. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Au shop
Au shop
Àrea : --
Adressa : rés. Les Marmottons
L'atelier
L'atelier
Àrea : --
Adressa : Résidence Seignon
Orain Sport
Orain Sport
Àrea : --
Adressa : Centre Station
X-Trem Skiset
X-Trem Skiset
Àrea : --
Adressa : Résidence L'Albane Pierre et Vacances