On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1450-3562 m
Esquí alpí
150 Km
Esquí nòrdic
24 Km
Remuntadors mecànics
29
Pistes
825278

Lloguer esquí Val Thorens

Passar uns dies a Val Thorens de vacances d’esquí vol dir escollir una neu de qualitat excepcional, garantida des del final del novembre fins a mitjan maig, gràcies a l'altitud. A més, tant és quina sigui la vostra ubicació dins l’estació, després d’haver llogat el vostre material d’esquí en una de les botigues de Skiset, podreu accedir fàcilment, amb els esquís posats, al grandiós domini de Les 3 Vallées, sense perdre temps. El domini esquiable ofereix un desnivell considerable de 1.430 m (de 1.800 a 3.230 m d'altura). Tant si sou esquiadors novells com experimentats, snowboarders sense igual o principiants, a les pistes, el snowpark amb half-pipe i boardercross trobareu una complet entreteniment i passareu unes vacances a la neu inoblidables! Després d’esquiar, segur que trobeu la diversió a Val Tho: les activitats esportives i culturals, o les activitats nocturnes (Val Tho motos de neu, Sopar dels cims, Les vetllades de l’Escola d’esquí francès…) us permetran canviar d’aires i descobrir noves sensacions.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Goitschel Sport 1
Goitschel Sport 1
Àrea : Peclet
Adressa : CC le Peclet
Goitschel Sport 2
Goitschel Sport 2
Àrea : Caron
Adressa : Place de Caron
Goitschel Sport 3
Goitschel Sport 3
Àrea : Val Thorens bas
Adressa : Rue du Soleil
Goitschel Sport 4
Goitschel Sport 4
Àrea : Arolles
Adressa : res Altineige
Snowberry
Snowberry
Àrea : Péclet
Adressa : CC le Peclet