On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1550-3450 m
Esquí alpí
300 Km
Esquí nòrdic
44 Km
Remuntadors mecànics
88
Pistes
23664027

Lloguer esquí Val d'Isère

Val d’Isère és una estació feta per als practicants de l’esquí, el snowboard i el telemarc de tots els nivells. La varietat de les seves pistes confereix a Val d’Isère el grau d’estació d’esquí de prestigi. Al cor de l’Espace Killy, Val d’Isère ofereix als esquiadors més de 300 km de pistes, així com nombroses activitats: motos de neu, esquí forapista, raquetes de neu, esquí alpí, esquí de fons, patinatge, snowboard, telemarc… Llogar el material al moment a Val d’Isère és bufar i fer ampolles, ja que hi ha nombroses botigues de Skiset a tota l’estació. Els apassionats del freestyle estaran encantats amb els dos snowparks, i els escaladors amb les dues cascades de gel. Per als fans de l’esquí de fons, l’Espace Killy ofereix 44 km de pistes, 7 km dedicats al skating. Els esportistes quedaran fascinats per Val d’Isère, una estació d’esquí amb reputació internacional. Al club d’esports de Val d’Isère és on han nascut molts campions. El 1948, Henri Oreiller va guanyar dues medalles d’or per les proves de combinat i de descens als JO de St. Moritz. Les germanes Goitschel van destacar pels seus resultats, i el 1968 Jean-Claude Killy va aconseguir 3 medalles d’or als JO de Grenoble. Els no esquiadors gaudiran del caràcter tradicional de l’estació, i podran visitar l’església, així com la granja de l’Adroit. Val d’Isère equival també a una oferta de somni després d’esquiar! Els amants de la festa consideraran Val d’Isère la seva estació de preferència, amb bars elegants, restaurants típics de muntanya molt agradables i carrers animats fins la matinada. Els professionals de les compres també hi gaudiran d’allò més.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Aigle des neiges
Aigle des neiges
Àrea : Centre/center Village
Adressa : Place de l'Eglise
Hors Limites
Hors Limites
Àrea : Centre/center Village
Adressa : Immeuble Croix du Sud
Killy Sport
Killy Sport
Àrea : Centre/center Village
Adressa : Place Moufilier
Pro Shop Killy Hotel Avenue Lodge
Pro Shop Killy Hotel Avenue Lodge
Àrea : Centre/center Village
Adressa : Avenue Olympique
Skiset La Daille
Skiset La Daille
Àrea : La Daille
Adressa : Imm. Daille Soleil
Snowberry Slopeside
Snowberry Slopeside
Àrea : Centre/center
Adressa : résidence Aquila rond point des pistes
Snowberry Streetside
Snowberry Streetside
Àrea : Centre/center
Adressa : immeuble le choucas avenue olympique