On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1300-2300 m
Esquí alpí
21 Km
Remuntadors mecànics
7
Pistes
615

Lloguer esquí Tux

Al massís muntanyós ##massif##, Tux ofereix un magnífic domini esquiable. Tux és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Tux una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Tux aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Tux descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Tux, descubre nuestras otras estaciones en el Tuxer Alpen. : estación Fügen, estación Hochfügen, estación Hochzillertal, estación Kaltenbach, estación Penken, estación Steinach am Brenner, estación Zell am Ziller. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Tuxer Sporthaus
Tuxer Sporthaus
Àrea : --
Adressa : Lanersbach 455