On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1050-2130 m
Esquí alpí
27 Km
Remuntadors mecànics
5
Pistes
9108

Lloguer esquí Steinach am Brenner

Al massís muntanyós ##massif##, Steinach am Brenner ofereix un magnífic domini esquiable. Steinach am Brenner és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Steinach am Brenner una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Steinach am Brenner aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Steinach am Brenner descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Steinach am Brenner, descubre nuestras otras estaciones en el Tuxer Alpen. : estación Fügen, estación Hochfügen, estación Hochzillertal, estación Kaltenbach, estación Penken, estación Tux, estación Zell am Ziller. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Snow Sport Georg Messner
Snow Sport Georg Messner
Àrea : --
Adressa : Huebenweg 25 - Talstation Bergeralm Bergbahnen