Loguer d'esquí : St. Anton
El seu lloguer d'esquí:
Lloguer fins inclòs
7° dia de regal, sobre requesta a la tienda

St. Anton

1300 m - 2811 m
340
97
Pistes: 14215345
Als peus del pic del Valluga hi ha una de les més grans i menys elitistes estacions d’esports d’hivern d’Europa: Saint-Anton. A 1.280 metres d’altitud, al domini esquiable d’Arlberg, es va crear el primer club d’esquí a St. Anton el 1901.
Podreu gaudir-hi dels 280 km de pistes per a tots els nivells en un ambient de gresol, amb esquiadors vinguts de tot el món. Aquests esquiadors vénen tant pels 180 km fora de pista com pels 40 km d’esquí de fons, però també per la reconeguda oferta per a després d’esquiar a l’estació. A més, la neu no hi manca mai, gràcies als 150 canons de neu.
A banda de l’esquí, l’estació ofereix una llarga llista d’activitats esportives: curling, excursions, patinatge, piscines cobertes i exteriors, tennis interior, trineus, esquaix, parapent…
Tampoc no s’ha d’oblidar l’oferta extraordinària per a després d’esquiar, amb 18 restaurants de muntanya, 3 discoteques, 8 bars de gel, 8 bars i un museu de l’esquí. Per als més panxacontents, podreu acabar la vostra darrera baixada a les portes del vostre xalet, entrar en calor i menjar Kaiserschmarren, una especialitat a base de massa trossejada.