On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1300-2811 m
Esquí alpí
340 Km
Remuntadors mecànics
97
Pistes
14215345

Lloguer esquí St. Anton

Als peus del pic del Valluga hi ha una de les més grans i menys elitistes estacions d’esports d’hivern d’Europa: Saint-Anton. A 1.280 metres d’altitud, al domini esquiable d’Arlberg, es va crear el primer club d’esquí a St. Anton el 1901.
Podreu gaudir-hi dels 280 km de pistes per a tots els nivells en un ambient de gresol, amb esquiadors vinguts de tot el món. Aquests esquiadors vénen tant pels 180 km fora de pista com pels 40 km d’esquí de fons, però també per la reconeguda oferta per a després d’esquiar a l’estació. A més, la neu no hi manca mai, gràcies als 150 canons de neu.
A banda de l’esquí, l’estació ofereix una llarga llista d’activitats esportives: curling, excursions, patinatge, piscines cobertes i exteriors, tennis interior, trineus, esquaix, parapent…
Tampoc no s’ha d’oblidar l’oferta extraordinària per a després d’esquiar, amb 18 restaurants de muntanya, 3 discoteques, 8 bars de gel, 8 bars i un museu de l’esquí. Per als més panxacontents, podreu acabar la vostra darrera baixada a les portes del vostre xalet, entrar en calor i menjar Kaiserschmarren, una especialitat a base de massa trossejada.
Buscas alquilar tus esquís en St. Anton, descubre nuestras otras estaciones en el Verwall. : estación Kappl, estación See / Paznaun, estación St. Christoph. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Alber Sport St. Christoph
Alber Sport St. Christoph
Àrea : --
Adressa : Hnr. 28
Check In Galzig
Check In Galzig
Àrea : --
Adressa : Kandaharweg 2
Check In Nasserein
Check In Nasserein
Àrea : --
Adressa : Nassereinergasse 8