On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1350-3340 m
Esquí alpí
144 Km
Esquí nòrdic
16 Km
Remuntadors mecànics
34
Pistes
674827

Lloguer esquí Sölden - Hochsölden

Al massís muntanyós ##massif##, Sölden - Hochsölden ofereix un magnífic domini esquiable. Sölden - Hochsölden és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Sölden - Hochsölden una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Sölden - Hochsölden aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Sölden - Hochsölden descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Sölden - Hochsölden, descubre nuestras otras estaciones en el Ötztaler Alpen. : estación Obergurgl - Hochgurgl, estación Oetz, estación Pitztal Hochzeiger - Arzl, estación Pitztal Hochzeiger - Jerzens, estación Pitztal Hochzeiger - St. Leonh, estación Sautens, estación Umhausen, estación Vent. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Sunup Sports Hochsölden
Sunup Sports Hochsölden
Àrea : --
Adressa : Hochsöldenstr. 24
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Àrea : --
Adressa : Giggijochstr. 10
Sunup Sports Zentrum
Sunup Sports Zentrum
Àrea : --
Adressa : Dorfstrasse 5