On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1250-2001 m
Esquí alpí
24 Km
Esquí nòrdic
2 Km
Remuntadors mecànics
8
Pistes
7441

Lloguer esquí Saint Léger Les Mélèzes

Al massís muntanyós ##massif##, Saint Léger Les Mélèzes ofereix un magnífic domini esquiable. Saint Léger Les Mélèzes és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Saint Léger Les Mélèzes una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Saint Léger Les Mélèzes aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Saint Léger Les Mélèzes descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Saint Léger Les Mélèzes, descubre nuestras otras estaciones en el Les Écrins. : estación Chaillol, estación Orcières Merlette, estación Puy St Vincent, estación Serre Chevalier Briançon, estación Serre Chevalier Chantemerle. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Bernard sports
Bernard sports
Àrea : Centre/center
Adressa : Batiment du Commercial