On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1100-2620 m
Esquí alpí
310 Km
Esquí nòrdic
33 Km
Remuntadors mecànics
76
Pistes
2556349

Lloguer esquí Saint Jean d'Arves

Al massís muntanyós ##massif##, Saint Jean d'Arves ofereix un magnífic domini esquiable. Saint Jean d'Arves és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Saint Jean d'Arves una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Saint Jean d'Arves aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Saint Jean d'Arves descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Saint Jean d'Arves, descubre nuestras otras estaciones en el Massif des Arves. : estación Albiez Montrond, estación La Toussuire, estación Le Corbier, estación Les Bottières, estación Saint Sorlin d'Arves. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Le Crêt de la grange
Le Crêt de la grange
Àrea : La Chal
Adressa : La Chal