On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1050-3000 m
Esquí alpí
220 Km
Remuntadors mecànics
53
Pistes
1285933

Lloguer esquí Rougemont / Gstaad

Al massís muntanyós ##massif##, Rougemont / Gstaad ofereix un magnífic domini esquiable. Rougemont / Gstaad és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Rougemont / Gstaad una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Rougemont / Gstaad aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Rougemont / Gstaad descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Rougemont / Gstaad, descubre nuestras otras estaciones en el Alpes vaudoises. : estación Château d'Oex, estación Les Mosses, estación Leysin, estación Villars-sur-Ollon. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Silver Sport
Silver Sport
Àrea : --
Adressa : Rue du village 50