On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1710-2210 m
Esquí alpí
54 Km
Esquí nòrdic
111 Km
Remuntadors mecànics
23
Pistes
151099

Lloguer esquí Pyrénées 2000

Estació d’esquí familiar, Pirineus 2000 forma, amb Font-Romeu, un domini esquiable amb forfet únic: 58 km de pistes, 500 canons de neu, 23 remuntadors mecànics. Al cor dels Pirineus catalans, Pirineus 2000 organitza al febrer la Nin's Cup (cursa d’esquí de fons per als nens), rondes nocturnes catalanes i relleus d’esquí de fons. Al març hi té lloc el Duathlon des neiges (prova de cursa a peu i esquí de fons) i el Pirineus Free Style Tour, etapa del desafiament pirinenc de free-style (bamps i slope-style). Estació d’esquí dinàmica i orientada a la clientela familiar, Pirineus 2000 us ofereix nombroses activitats esportives: esquí alpí, esquí nòrdic, raquetes de neu, esquí nocturn durant les vacances escolars, trineus de gossos, baixades amb torxes, iniciació i perfeccionament del parapent. Les infraestructures de Pirineus 2000 ofereixen als esquiadors altres alternatives esportives i de repòs: pista de patinatge, snowpark, espai per a trineus, espai lúdic per a esquiadors principiants, 3 pistes de tennis interiors, sala de gimnàstica i musculació, pràctica de golf interior, centre de balneoteràpia i d’estètica, piscina i sauna. Per als nens de 6 a 12 anys, l’estació d’esquí pirinenca proposa una iniciació a les raquetes amb jocs i construcció d’iglús. Cultura, forapista i repòs: veniu a visitar els banys sulfurosos de Dorres, Llo i Saint-Thomas, o també el forn solar a la ciutat de Mont Louis, fortificada per Vauban, la granja de rens, el parc d’animals…
Buscas alquilar tus esquís en Pyrénées 2000, descubre nuestras otras estaciones en el Pyrénées Catalanes. : estación Font Romeu, estación Formiguères, estación Les Angles, estación Saint Pierre Dels Forcats, estación Viella. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Calderer Sport I
Calderer Sport I
Àrea : Centre/center
Adressa : Pyrénées 2000 - av. du Serrat de l'Ours
Carlines Sport
Carlines Sport
Àrea : Centre/center
Adressa : Résidence Les Carlines
Skiset vacancéole
Skiset vacancéole
Àrea : Centre/center
Adressa : Résidence Appart'vacances - Avenue du Serrat de l'Ours