On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1450-2800 m
Esquí alpí
75 Km
Esquí nòrdic
30 Km
Remuntadors mecànics
12
Pistes
414142

Lloguer esquí Puy St Vincent

Puy-St-Vincent, gran estació d’esquí de la Vallouise, es troba al bell mig d’una fabulosa reserva natural. L’estació de Puy Saint-Vincent comença a 1.400m d’altitud. Es tracta d’un poble dedicat als esports d’hivern, autèntic i ben típic, amb les seves antigues cases i xalets individuals. Puy-St-Vincent 1600 va ser construïda el 1974. És una estació per anar amb els esquís posats, i totalment de vianants: un afegit per a la seguretat dels nens esquiadors. Puy-St-Vincent, instal·lada a la part est del massís dels Ecrins, us ofereix una vista que talla la respiració de la Barre des Ecrins, des del cim de la Pendine (4.102m). L’estació d’esquí, sobre un vessant cobert de bosc de làrix, disposa de més de 74km de pistes, pistes de trineus, pistes d’esquís de fons, snowpark,… tot plegat per fer gaudir el esquiadors. L’oferta per a després d’esquiar proposa als amants de la gresca el snake gliss, un trineu per a diverses persones alhora. Per als esquiadors als qui agrada riure, Puy-St-Vincent acull al gener el Festival de l’humor. I per als esquiadors més llaminers, l’estació d’esquí us convida a visitar la Casa de la mel.
Buscas alquilar tus esquís en Puy St Vincent, descubre nuestras otras estaciones en el Les Écrins. : estación Chaillol, estación Orcières Merlette, estación Saint Léger Les Mélèzes, estación Serre Chevalier Briançon, estación Serre Chevalier Chantemerle. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Bernard Chaud 1
Bernard Chaud 1
Àrea : Station 1400
Adressa : Les Prés - Bât. B
Bernard Chaud 2
Bernard Chaud 2
Àrea : Station 1400
Adressa : Les Prés - Bât. D
Parc aux Etoiles
Parc aux Etoiles
Àrea : Station 1800
Adressa : Parc aux Etoiles
Skiset Les Gentianes
Skiset Les Gentianes
Àrea : Station 1800
Adressa : Résidence Les Gentianes
Snow Ride 1600 Philippe CHAUD
Snow Ride 1600 Philippe CHAUD
Àrea : Station 1600
Adressa : La Voile
Snow Ride 1700 Les Ecrins
Snow Ride 1700 Les Ecrins
Àrea : Station 1700
Adressa : Les Ecrins