On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1500-2200 m
Esquí alpí
122 Km
Esquí nòrdic
4 Km
Remuntadors mecànics
31
Pistes
25224

Lloguer esquí Prato Nevoso

Al massís muntanyós ##massif##, Prato Nevoso ofereix un magnífic domini esquiable. Prato Nevoso és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Prato Nevoso una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Prato Nevoso aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Prato Nevoso descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Prato Nevoso, descubre nuestras otras estaciones en el Piémont. : estación Bardonecchia, estación Cesana Torinese, estación Claviere, estación San Sicario, estación Sauze d'Oulx, estación Sestrière. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Surf Shop Prato Nevoso
Surf Shop Prato Nevoso
Àrea : --
Adressa : Via Galassia 1