On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1740-3440 m
Esquí alpí
28 Km
Remuntadors mecànics
7

Lloguer esquí Pitztal Hochzeiger - St. Leonh

Al massís muntanyós ##massif##, Pitztal Hochzeiger - St. Leonh ofereix un magnífic domini esquiable. Pitztal Hochzeiger - St. Leonh és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Pitztal Hochzeiger - St. Leonh una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Pitztal Hochzeiger - St. Leonh aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Pitztal Hochzeiger - St. Leonh descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Pitztal Hochzeiger - St. Leonh, descubre nuestras otras estaciones en el Ötztaler Alpen. : estación Obergurgl - Hochgurgl, estación Oetz, estación Pitztal Hochzeiger - Arzl, estación Pitztal Hochzeiger - Jerzens, estación Sautens, estación Sölden - Hochsölden, estación Umhausen, estación Vent. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Sport Pechtl
Sport Pechtl
Àrea : --
Adressa : Mandarfen 57