Altitud
2050-2640 m
Esquí alpí
210 Km
Remuntadors mecànics
65
Pistes
15433224

Lloguer esquí Pas de la Case

Situada a una altitud de 2050 metres d’altitud, el Pas de la Casa és una estació d'esquí que pertany al major domini dels pyrenees, Grandvalira : 210km de pistes d'esquí adaptades als esquiadors de tots els nivells i enllaçant entre elles les 6 estacions : Pas de la casa, Grau Roig, Soldeu, El Tarter, Canillo i Encamp. No menys de 935 canons de neu li garantiran un estat de la neu òptim al llarg del seu sojorn als esports d'hivern. De més,Grandvalira és equipat amb seixanta pujades mecàniques per tal de minimitzar el seu temps d’espera i oferir-lo així més de lliscament possible! Finalment, el Pas de la casa posseeix nombrosos trumfos com una pista de copa del món de eslaloom, gegant i de KL (esquí de velocitat) així que 3 snowparks.

Sent localitzada a Andorra, el Pas de la Casa proposa dels preus molt atractius però igualment una multitud d'activitats «hors-ski» tals dels recorreguts a través dels boscos en moto de neu, en raqueta o en gossos de trineus o inclús una nit en un iglú-hotel. Estació molt dinàmica, hi passarà unes nites inoblidables. Vingui intentar per exemple el Cala Bassa Costa Rodona (Ibiza) un bar barrejant l’esperit de les illes Balears amb els paisatges pirinencs proposant la mateixa carta que a Ibiza. I per relaxar-se després de tot allò, empenyi les portes amb un Spa del qual les aigües posseeixen virtuts excepcionals per al cos.

Buscas alquilar tus esquís en Pas de la Case, descubre nuestras otras estaciones en el Andorre. : estación Arinsal, estación El Tarter, estación Encamp, estación La Massana, estación Ordino, estación Ordino-Arcalis, estación Pal, estación Soldeu. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Skiset Pioners
Skiset Pioners
Àrea : --
Adressa : Edifici Sapporo Av d'Encamp 23
Surf Evasio 2
Surf Evasio 2
Àrea : --
Adressa : Plaça dels Vaquers