Loguer d'esquí : Pas de la Case
El seu lloguer d'esquí:
Lloguer fins inclòs
7° dia de regal, sobre requesta a la tienda
dv. 18
Temps
Clear/Sunny
Temperatures
-3° / 2°
Last significant snowfall
divendres 10 d’abr.

Pas de la Case

2050 m - 2640 m
210
65
Pistes: 15433224

Situada a una altitud de 2050 metres d’altitud, el Pas de la Casa és una estació d'esquí que pertany al major domini dels pyrenees, Grandvalira : 210km de pistes d'esquí adaptades als esquiadors de tots els nivells i enllaçant entre elles les 6 estacions : Pas de la casa, Grau Roig, Soldeu, El Tarter, Canillo i Encamp. No menys de 935 canons de neu li garantiran un estat de la neu òptim al llarg del seu sojorn als esports d'hivern. De més,Grandvalira és equipat amb seixanta pujades mecàniques per tal de minimitzar el seu temps d’espera i oferir-lo així més de lliscament possible! Finalment, el Pas de la casa posseeix nombrosos trumfos com una pista de copa del món de eslaloom, gegant i de KL (esquí de velocitat) així que 3 snowparks.

Sent localitzada a Andorra, el Pas de la Casa proposa dels preus molt atractius però igualment una multitud d'activitats «hors-ski» tals dels recorreguts a través dels boscos en moto de neu, en raqueta o en gossos de trineus o inclús una nit en un iglú-hotel. Estació molt dinàmica, hi passarà unes nites inoblidables. Vingui intentar per exemple el Cala Bassa Costa Rodona (Ibiza) un bar barrejant l’esperit de les illes Balears amb els paisatges pirinencs proposant la mateixa carta que a Ibiza. I per relaxar-se després de tot allò, empenyi les portes amb un Spa del qual les aigües posseeixen virtuts excepcionals per al cos.

En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Recepción de niños & Clases de esquí
Ecole de Ski - Escola d'esquí
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 8:30am to 5:30pm
Lugar de encuentro: Surf Evasio 1 Av d'Encamp, 39, contact: romainminginette@gmail.com