On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1145-2220 m
Esquí alpí
39 Km
Remuntadors mecànics
15
Pistes
715194

Lloguer esquí Panticosa-Biescas

Situada en un marc incomparable al cor dels Pirineus, l’estació de Panticosa posseeix una infraestructura totalment nova, i us ofereix 38 pistes d’esquí amb un curós manteniment. Les quatre piconadores asseguren una qualitat excepcional de les pistes, i els 101 canons de neu garanteixen un bon gruix a Panticosa. Pistes d’esquí per a tots els nivells, un clima suau i uns paisatges de somni fan de l’estació termal de Panticosa una destinació ideal per a les vostres vacances d’esquí. Hi trobareu nombrosos snowparks amb half-pipes i boardercross, un estadi d’eslàlom i de bamps, i un trampolí de salts d’esquí. Els jardins de les neus permeten als nens de fer les primeres passes amb els esquís, supervisats per monitors d’esquí competents. Centre esportiu, l’estació de Panticosa acull el campionat d’Espanya d’esquí alpí i de snowboard.
Buscas alquilar tus esquís en Panticosa-Biescas, descubre nuestras otras estaciones en el Pyrénées Espagnoles. : estación Astun, estación Baqueira-Beret, estación Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An, estación Biescas-Panticosa, estación Boi Taull, estación Candanchu, estación Cerler, estación Espot Esqui, estación Formigal, estación La Molina, estación Masella, estación Rialp. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
El Alquiler de Biescas
El Alquiler de Biescas
Àrea : --
Adressa : Av. Ordesa s/n