On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1550-2560 m
Esquí alpí
63 Km
Remuntadors mecànics
30
Pistes
416165

Lloguer esquí Pal

Ideal per a la iniciació a l’esquí, l’estació d’esports d’hivern andorrana de Pal disposa de les millors escoles d’esquí i snowboard, amb monitors d’esquí especialitzats en la formació de nens. Situada al domini esquiable de Vallnord, Pal està connectada a l’estació d’esquí veïna d’Arinsal mitjançant un telefèric. Pal puja fins als 1.550 m d’altitud, i ofereix als esquiadors 63 km de pistes d’esquí, algunes de les quals entre arbres. Amb el forfet Vallnord, els esquiadors i snowboarders poden esquiar per més de 91 km de pistes a les estacions d’esquí de Pal, Arinsal i Arcalís. Orientada més aviat a les famílies, Pal compta amb diversos babyclubs, llars d’infants, àrees de joc amb llits elàstics i restaurants. Pal convida els esquiadors i snowboarders a descobrir el freestyle a la zona “Freestyle Start Area”, amb monitors especialitzats.
Buscas alquilar tus esquís en Pal, descubre nuestras otras estaciones en el Andorre. : estación Arinsal, estación El Tarter, estación Encamp, estación La Massana, estación Ordino, estación Ordino-Arcalis, estación Pas de la Case, estación Soldeu. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Esports Rossell
Esports Rossell
Àrea : --
Adressa : Edifici Canbella Pal Estaceo