On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1350-3330 m
Esquí alpí
250 Km
Esquí nòrdic
30 Km
Remuntadors mecànics
81
Pistes
43344016

Lloguer esquí Oz en Oisans

Oz en Oisans, petita estació d’esquí que forma part des de fa 10 anys del domini esquiable de Les Rousses, és veïna de les estacions d’esports d’hivern de Vaujany i Alpe d’Huez. Oz ofereix activitats d’esquí per a tots els nivells. Amb un desnivell de 2.200 m, les seves pistes d’esquí fan les delícies tant dels esquiadors principiants com dels apassionats del freestyle. D’altra banda, el 2008 Oz va acollir el trofeu DéSaXé, la Copa de França Open Big Air de snowboard i freestyle. L’oferta per a després d’esquiar a l’estació us meravellarà pel seu dinamisme i la seva originalitat durant les vostres vacances a la muntanya. Hi ha activitats tot l’hivern: esquí nocturn, raquetes de neu, descensos amb torxes amb vi calent, jocs antics i tradicionals, espai balneari i sauna, sala d’escalada. Els esquiadors fans de l’esquí nòrdic estaran encantats de venir a recórrer el circuit dels llacs en altura (20 km) i el coll de Pouran (10 km).
Buscas alquilar tus esquís en Oz en Oisans, descubre nuestras otras estaciones en el Les Grandes Rousses. : estación Alpe d'Huez, estación Auris en Oisans, estación Vaujany. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Ski Tonic 1
Ski Tonic 1
Àrea : --
Adressa : résidence des Pistes