On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1950-2625 m
Esquí alpí
26 Km
Remuntadors mecànics
13
Pistes
6882

Lloguer esquí Ordino-Arcalis

Al massís muntanyós ##massif##, Ordino-Arcalis ofereix un magnífic domini esquiable. Ordino-Arcalis és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Ordino-Arcalis una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Ordino-Arcalis aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Ordino-Arcalis descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Ordino-Arcalis, descubre nuestras otras estaciones en el Andorre. : estación Arinsal, estación El Tarter, estación Encamp, estación La Massana, estación Ordino, estación Pal, estación Pas de la Case, estación Soldeu. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Esports les Planes
Esports les Planes
Àrea : --
Adressa : Ed. Bringue baixos 3 Ctra. de l'horto