On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1850-2725 m
Esquí alpí
100 Km
Esquí nòrdic
45 Km
Remuntadors mecànics
30
Pistes
2626206

Lloguer esquí Orcières Merlette

Al massís muntanyós ##massif##, Orcières Merlette ofereix un magnífic domini esquiable. Orcières Merlette és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Orcières Merlette una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Orcières Merlette aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Orcières Merlette descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Orcières Merlette, descubre nuestras otras estaciones en el Les Écrins. : estación Chaillol, estación Puy St Vincent, estación Saint Léger Les Mélèzes, estación Serre Chevalier Briançon, estación Serre Chevalier Chantemerle. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Les Gentianes Sports I
Les Gentianes Sports I
Àrea : --
Adressa : Imm. Le Champsaur
Les Gentianes Sports II
Les Gentianes Sports II
Àrea : --
Adressa : Imm. Le Queyrelet