On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1800-3080 m
Esquí alpí
110 Km
Remuntadors mecànics
24
Pistes
6158

Lloguer esquí Obergurgl - Hochgurgl

A 1.930 metres d’altitud, a l’extrem de la vall d’Ötztal i prop de la frontera italiana, l’estació Obergurgl és l’estació familiar per excel·lència! Més enllà dels 110 km de pistes, el poble és tranquil a la nit. Això no impedeix, però, que hi hagi un gran nombre d’activitats esportives: telemarc, esquí d’alpinisme, curling, excursions, patinatge, piscines interiors, alpinisme, bitlles, golf interior, equitació… La neu està garantida durant tota la temporada d’esquí, gràcies a l’altitud elevada de l’estació. A més, les grans pistes fan que mai no hi hagi cues als remuntadors mecànics. Per a fer un tast cultural després d’esquiar, busqueu un terreny d’observació situat a sobre del Solden: podreu veure el lloc on es va trobar l’Home de Gel de Similaun, d’una antiguitat calculada en 5.000 anys el 1991. Si us agrada esquiar al sol, podreu passar el matí a la vall d’Obergurgl, i la tarda a la vall de Hochgurgl, gràcies a un telecabina qui us portarà ràpidament d’una vall a l’altre.
Buscas alquilar tus esquís en Obergurgl - Hochgurgl, descubre nuestras otras estaciones en el Ötztaler Alpen. : estación Oetz, estación Pitztal Hochzeiger - Arzl, estación Pitztal Hochzeiger - Jerzens, estación Pitztal Hochzeiger - St. Leonh, estación Sautens, estación Sölden - Hochsölden, estación Umhausen, estación Vent. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Scheiber Festkoglbahn Obergurgl
Scheiber Festkoglbahn Obergurgl
Àrea : --
Adressa : Scheiber Sport Talstation Festkoglbahn - Gurglers. 93A
Scheiber Grossekarbahn Hochgurgl
Scheiber Grossekarbahn Hochgurgl
Àrea : --
Adressa : Scheiber Sport Talstation Grossekarbahn - Hochgurglers. 8
Scheiber Hochgurglbahn Pill
Scheiber Hochgurglbahn Pill
Àrea : --
Adressa : Scheiber Sport Talstation Hochgurglbahn - Gurglers. 49
Scheiber Rosskarbahn/Hohe Mut Bahn Obergurgl
Scheiber Rosskarbahn/Hohe Mut Bahn Obergurgl
Àrea : --
Adressa : Scheiber Sport Talstation Rosskarbahn