On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1860-2700 m
Esquí alpí
65 Km
Esquí nòrdic
77 Km
Remuntadors mecànics
27
Pistes
16224214

Lloguer esquí Montgenèvre

Degana de les estacions d’esquí franceses, Montgenèvre va organitzar la primera competició internacional d’esquí el 1907. Montgenèvre va celebrar el seu centenari al febrer del 2007. El domini esquiable de Montgenèvre, complementat pel domini de Les Monts de la Lune, forma part d’un dels dominis esquiables internacionals més importants: “La Via Làctia”, amb més de 400 km de pistes senyalitzades i un centenar de remuntadors mecànics. Aquest domini esquiable franco-italià va ser l’amfitrió dels JO de Torí el 2006. Montgenèvre, instal·lat a la frontera franco-italiana, va ser l’única estació francesa a acollir les proves alpines dels Jocs Olímpics i Paralímpics el 2006. Montgenèvre ofereix moltes activitats esportives hivernals per als amants de l’esquí: motos de neu, esquí nocturn, heliesquí, patinatge, esquí de fons… L’estació compta amb una zona de freeride assegurada i un snowpark, una pista de patinatge i un estadi dedicat a l'esquí de fons. Feu les maletes i veniu a passar-ho bé a la més agradable de les estacions franco-italianes dels Alps del sud. Seguiu la “Via Làctia” i lliscareu per pendents cobertes d’un bosc de làrix a l’estació de Montgenèvre.
Buscas alquilar tus esquís en Montgenèvre, descubre nuestras otras estaciones en el Les Cerces. : estación Valfréjus, estación Valloire, estación Valmeinier. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Astier Sports
Astier Sports
Àrea : --
Adressa : 529, route d'Italie
Au Chalet du Guide - Obélisque
Au Chalet du Guide - Obélisque
Àrea : --
Adressa : Hameau de l'Obélisque