On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1184-2090 m
Esquí alpí
20 Km
Esquí nòrdic
32 Km
Remuntadors mecànics
6
Pistes
451

Lloguer esquí Monte Bondone (Vaneze)

Al massís muntanyós ##massif##, Monte Bondone (Vaneze) ofereix un magnífic domini esquiable. Monte Bondone (Vaneze) és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Monte Bondone (Vaneze) una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Monte Bondone (Vaneze) aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Monte Bondone (Vaneze) descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Monte Bondone (Vaneze), descubre nuestras otras estaciones en el Trentino. : estación Folgaria, estación Madonna di Campiglio, estación Marilleva 1400, estación Mezzana, estación Monte Bondone (Vason). Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Noleggio Sci Degasperi 3
Noleggio Sci Degasperi 3
Àrea : --
Adressa : Località Vaneze 101