On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
750-1150 m
Esquí alpí
40 Km
Esquí nòrdic
100 Km
Remuntadors mecànics
20
Pistes
7472

Lloguer esquí Mezzana

Al massís muntanyós ##massif##, Mezzana ofereix un magnífic domini esquiable. Mezzana és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Mezzana una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Mezzana aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Mezzana descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Mezzana, descubre nuestras otras estaciones en el Trentino. : estación Folgaria, estación Madonna di Campiglio, estación Marilleva 1400, estación Monte Bondone (Vaneze), estación Monte Bondone (Vason). Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Fedrizzi Sport 1
Fedrizzi Sport 1
Àrea : --
Adressa : Via Marilleva 1400
SkiArea Sport Shop
SkiArea Sport Shop
Àrea : --
Adressa : Via Marilleva 900