On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1000-1460 m
Esquí alpí
37 Km
Esquí nòrdic
119 Km
Remuntadors mecànics
19
Pistes
1010113

Lloguer esquí Métabief - Village

Al massís muntanyós ##massif##, Métabief - Village ofereix un magnífic domini esquiable. Métabief - Village és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Métabief - Village una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Métabief - Village aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Métabief - Village descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Métabief - Village, descubre nuestras otras estaciones en el Massif du Jura. : estación Lelex, estación Les Rousses, estación Métabief - Jougne, estación Mijoux - Col de la Faucille, estación Morbier. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Sports Neige
Sports Neige
Àrea : --
Adressa : 3 place Xavier Authier