On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
630-2500 m
Esquí alpí
142 Km
Esquí nòrdic
30 Km
Remuntadors mecànics
60
Pistes
446632

Lloguer esquí Mayrhofen im Zillertal

A 630 m d’altitud, l’estació d’esports d’hivern Mayrhofen im Zillertal és la que més imposa de la vall de Ziller. Amb el sostre a 2.500 m d’altitud, els 157 km de pistes compten amb més de 50 remuntadors mecànics. Podeu esquiar pels dos costats del Penken, una muntanya en forma de con de gel, amb la glacera del Hintertux, una de les glaceres esquiables més impressionants del món. Mayrhofen us ofereix també un gran nombre d’activitats per a després d’esquiar: 14 bars i pubs, 2 discoteques, 32 cafeteries, 46 restaurants, cinemes, vetllades folklòriques, concerts, comèdies musicals… Els més curiosos podreu visitar la fàbrica de cristall de la famosa casa Swarovski.
Buscas alquilar tus esquís en Mayrhofen im Zillertal, descubre nuestras otras estaciones en el Zillertaler Alpen. : estación Gerlos, estación Hippach, estación Königsleiten, estación Ramsau i. Zillertal, estación Schwendau. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Manni Rental
Manni Rental
Àrea : --
Adressa : Hauptstr. 443
Sport Manni II
Sport Manni II
Àrea : --
Adressa : Hauptstr. 220