On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1550-2500 m
Esquí alpí
90 Km
Esquí nòrdic
15 Km
Remuntadors mecànics
22
Pistes
21126

Lloguer esquí Madonna di Campiglio

Al massís muntanyós ##massif##, Madonna di Campiglio ofereix un magnífic domini esquiable. Madonna di Campiglio és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Madonna di Campiglio una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Madonna di Campiglio aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Madonna di Campiglio descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Madonna di Campiglio, descubre nuestras otras estaciones en el Trentino. : estación Folgaria, estación Marilleva 1400, estación Mezzana, estación Monte Bondone (Vaneze), estación Monte Bondone (Vason). Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Olimpionico Sport
Olimpionico Sport
Àrea : --
Adressa : Piazza Righi 15
Olimpionico Sport 2
Olimpionico Sport 2
Àrea : --
Adressa : Via Vallesinella 6