On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1816-3000 m
Esquí alpí
115 Km
Esquí nòrdic
40 Km
Remuntadors mecànics
31
Pistes
293712

Lloguer esquí Livigno

En ple centre dels Alps, a la vall del Po i al cor del “Tibet italià”, hi ha l’estació d’esports d’hivern de Livigno. A 1.816 metres d’altitud, mitjançant el “Alta Valtellina Ski Pass”, podeu gaudir de 120 km de pistes senyalitzades, solcades per 31 remuntadors mecànics, així com 50 km de pistes d’esquí de fons, que arriben fins a una altura de 3.000 m. Una clientela molt internacional us permet de trobar-hi esquiadors vinguts de tot el món. L’estació és força arrecerada, però molt assolellada, i està dividida en dues parts: la banda italiana i la banda suïssa, malgrat que totes dues són a Itàlia. A Livigno hi ha un gran nombre d’activitats disponibles: centre de fitness, passeigs en calessa, patinatge, monoesquí, saunes, trineus, equitació, alpinisme, parapent, bitlles, telemarc, curling, motos de neu, excursions… Al vespre, la selecció és igual de variada, amb bars, discoteques, cinemes, restaurants, piano bar, sales de jocs…
Buscas alquilar tus esquís en Livigno, descubre nuestras otras estaciones en el Lombardie. : estación Aprica. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Vertigo
Vertigo
Àrea : --
Adressa : Via dala Gesa 555
Vertigo 2
Vertigo 2
Àrea : --
Adressa : Via Saroch 385