On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
960-2069 m
Esquí alpí
185 Km
Esquí nòrdic
130 Km
Remuntadors mecànics
84
Pistes
31594711

Lloguer esquí Les Saisies

Les Saisies, estació d’esquí entre l’Alta Savoia i la Savoia, és el pas entre la vall del Beaufortain, també anomenada “Tirol francès”, i la vall d’Arly. Les Saisies va veure la llum gràcies a l’austríac Erwin Eckl, que es va instal·lar al poble al 1935. El senyor Eckl, un visionari, deia: aquí, en aquests prats del coll de Les Saisies, en aquestes muntanyes de vaques, és inevitable que, un dia o un altre, algú construirà una estació on es viurà bé!. Entre 1.150 m i 2.000 m d’altitud, l’estació d’esquí de Les Saisies s’insereix dins l’espai Diamant, amb més de 185 km de pistes senyalitzades. Al davant del Mont-Blanc, Les Saisie s’ha instal·lat al vessant sud del coll, i gaudeix alhora d’un excel·lent gruix de neu i d’una insolació que deixarà corpresos tots els esquiadors. Al bell mig d’una zona protegida, l’estació olímpica es va dinamitzar gràcies als XVI Jocs Olímpics d’hivern d’Albertville, el 1992, quan va acollir proves d’esquí de fons i de biatló. L’estació de Les Saisies no seria el que és avui sense Franck Piccard, natural del país i campió olímpic local que va guanyar medalles d’or, argent i bronze en les proves del supergegant i de descensos als JO de Calgary, el 1988, i d’Albertville, el 1992. Les Saisies és, abans que res, el domini d’esquí de fons més preciós dels Alps. L’estació proposa nombroses activitats esportives ben originals, com ara: motos de neu nocturnes, karts sobre gel, bateig o circuits al voltant del Mont-Blanc en avió o en helicòpter, esquí a la glacera… Per als apassionats de la història i de l’art, heus ací allò que no us podeu perdre: Ecomuseu de Hautluce, visita a l’església barroca de Saint-Jacques d’Assyrie, classificada monument històric, a Hauteluce, capella romana i frescos del segle XV, a Belleville.
Buscas alquilar tus esquís en Les Saisies, descubre nuestras otras estaciones en el Beaufortain. : estación Arêches Beaufort, estación Arêches-Beaufort, estación Crest Voland, estación Notre Dame de Bellecombe. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
MMV Chalets des cimes
MMV Chalets des cimes
Àrea : --
Adressa : --
Piccard Sports Centre Station
Piccard Sports Centre Station
Àrea : --
Adressa : Centre Station - 170 av. des Jeux Olympiques
Piccard Sports La Foret
Piccard Sports La Foret
Àrea : --
Adressa : Forêt - Route du Mont Bisanne
Piccard Sports Le Hameau
Piccard Sports Le Hameau
Àrea : --
Adressa : Route du Mont Bisanne
Surf Shop
Surf Shop
Àrea : --
Adressa : Centre Station Avenue des Jeux Olympiques