On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
900-1680 m
Esquí alpí
30 Km
Esquí nòrdic
160 Km
Remuntadors mecànics
15
Pistes
10853

Lloguer esquí Lelex

Al massís muntanyós ##massif##, Lelex ofereix un magnífic domini esquiable. Lelex és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Lelex una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Lelex aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Lelex descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Lelex, descubre nuestras otras estaciones en el Massif du Jura. : estación Les Rousses, estación Métabief - Jougne, estación Métabief - Village, estación Mijoux - Col de la Faucille, estación Morbier. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Pomme de Pin
Pomme de Pin
Àrea : Centre station
Adressa : Route de Mijoux