On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1100-2620 m
Esquí alpí
310 Km
Esquí nòrdic
33 Km
Remuntadors mecànics
68
Pistes
2556349

Lloguer esquí Le Corbier

Le Corbier és una estació d’esquí al cor de Les Sybelles. Veniu-hi, poseu-vos els esquís i gaudiu d’uns dies en família. Le Corbier, una estació sense cotxes, per a anar-hi amb esquís, garanteix la seguretat dels vostres fills. D’altra banda, va obtenir la qualificació Famille Plus Montagne” el 2006. Le Corbier organitza cada any el Campionat de França d’esquí per a famílies: veniu-hi a gaudir de l’esquí en família. Al quart domini esquiable més extens de França, Le Corbier ofereix als esquiadors 310km de pistes. Connectada a les estacions veïnes pel Mont Ouillon, la zona de prats alpins més gran d’Europa, podreu esquiar fins a St. Sorlin d’Arves, St. Jean d’Arves, La Toussuire… Amb uns esquís de fons, podreu lliscar per més de 25km de pistes senyalitzades. Els snowboarders tenen una zona de freeride reservada, així com un snowpark. Després d’esquiar, el amants de la gran pantalla estan de sort, perquè Le Corbier acull cada any un festival de cinema. I per tenir cura de vosaltres mateixos després d’una jornada d’esquí, Le Corbier disposa d’un centre de posta en forma i d’un spa.
Buscas alquilar tus esquís en Le Corbier, descubre nuestras otras estaciones en el Massif des Arves. : estación Albiez Montrond, estación La Toussuire, estación Les Bottières, estación Saint Jean d'Arves, estación Saint Sorlin d'Arves. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Noël Sports Centre Station
Noël Sports Centre Station
Àrea : Centre/center
Adressa : Agena
Skiset Résidence les Terrasses
Skiset Résidence les Terrasses
Àrea : Centre/center
Adressa : Résid'Hôtel