On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1441-3486 m
Esquí alpí
155 Km
Esquí nòrdic
33 Km
Remuntadors mecànics
38
Pistes
323114

Lloguer esquí La Thuile

L’estació d’esports d’hivern La Thuile es troba als Alps Occidentals, al sud de Courmayeur, a la serralada del Mont-Blanc. A 1.440 m d’altitud, els 18 remuntadors mecànics us permetran esquiar per més de 150 km de pistes senyalitzades, i 34 km de pistes d’esquí de fons, arribant fins als 2.650 m d’altitud. La Thuile, estació moderna i equipada, us ofereix una sumptuosa vista panoràmica del Cervin, el Monte Rosa i el Mont-Blanc. A més, l’estació es cobreix regularment d’una neu pols que seduirà esquiadors i snowboarders de tota mena. A La Thuile, les activitats per a després d’esquiar són molt variades: heliesquí, saunes, piscines, centre de fitness, sala de jocs, billars. La Thuile disposa així mateix de banys turcs que no us podeu perdre de cap manera...
Buscas alquilar tus esquís en La Thuile, descubre nuestras otras estaciones en el Monte Rosa. : estación Cervinia, estación Champoluc - Monterosa Ski, estación Gressoney Stafal, estación Valtournenche. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Berthod Sport
Berthod Sport
Àrea : --
Adressa : Fraz. Entrèves 141