On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1400-2500 m
Esquí alpí
100 Km
Remuntadors mecànics
33
Pistes
2120235

Lloguer esquí La Mongie

Reialme de la neu pols i de les baixades desfermades, l’estació d’esquí Barège - La Mongie es troba al domini esquiable més gran dels Pirineus francesos. La Mongie, al peu del Pic du Midi de Bigorre, és al centre del domini de Tourmalet. Entre 1.400 i 2.500m d’altitud, La Mongie - Barège és una estació a peu de pistes, que ofereix més de 100 km d’esquí gràcies a la seva quarantena de remuntadors mecànics. Esquí, surf, telemarc, trasllat en helicòpter, esquí de fons, parapent-esquí... La Mongie ofereix una multitud d’activitats durant la temporada d’esports d’hivern. A 15 minuts de l’Observatorire du Pic, en una terrassa de 600m², descobrireu un panorama fabulós dels Pirineus. Els bojos de la neu i de l’esquí poden fer el descens del Pic du Midi acompanyats d’un monitor d’esquí nacional.
Buscas alquilar tus esquís en La Mongie, descubre nuestras otras estaciones en el Néouvielle. : estación Bareges, estación Cauterets, estación Luz St Sauveur, estación Saint Lary Soulan PLA D'ADET. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Aneto
Aneto
Àrea : --
Adressa : 125 route des cols Montée station
La Coume
La Coume
Àrea : --
Adressa : 54 avenue du Tourmalet
Skiset Yves Sport
Skiset Yves Sport
Àrea : --
Adressa : Galerie Commerciale - Résidence Hermine 1
Ushuaïa Surf Shop
Ushuaïa Surf Shop
Àrea : --
Adressa : 222 boulevard Pic du Midi