On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1230-1530 m

Lloguer esquí La Massana

Andorra, denominada la capital de la neu, disposa de la superfície esquiable més extensa dels Pirineus. Dos espais esquiables interconnectats (Grandvalira i Vallnord) agrupen 3.075 hectàrees de domini esquiable, 282 km de pistes, 106 remuntadors i 1.417 canons de neu artificial. Al mig del domini esquiable de Vallnord, l’estació de La Massana posa a la vostra disposició 89 km de pistes d’esquí i de snowboard. A l’estació de La Massana, també podeu practicar un ampli ventall d’activitats lligades a la neu com ara excursions amb raquetes, bicicletes de neu, trineus de gossos i motos de neu. Un únic forfet us permetrà accedir a les 66 pistes esquiables, i agafar la nova telecabina de La Massana-Pal. Amb una velocitat de desplaçament de 7,5m/segon, la telecabina recorre 2.250 m, i us permet arribar en cinc minuts a l’estació de La Massana (1.200 m), al sector de Pal-Arinsal (1.900 m). Allà, hi trobareu el “Freestyle Area”, que compta amb un increïble half-pipe, un slope-style, una rails-avenue, uns kids junior rails i un circuit permanent de boardercross i de ski-cross.
Buscas alquilar tus esquís en La Massana, descubre nuestras otras estaciones en el Andorre. : estación Arinsal, estación El Tarter, estación Encamp, estación Ordino, estación Ordino-Arcalis, estación Pal, estación Pas de la Case, estación Soldeu. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Esports Rossell
Esports Rossell
Àrea : --
Adressa : Avd. Ravell 34