On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
600-2500 m
Esquí alpí
77 Km
Esquí nòrdic
10 Km
Remuntadors mecànics
37
Pistes
313313

Lloguer esquí Kaltenbach

Al massís muntanyós ##massif##, Kaltenbach ofereix un magnífic domini esquiable. Kaltenbach és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Kaltenbach una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Kaltenbach aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Kaltenbach descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Kaltenbach, descubre nuestras otras estaciones en el Tuxer Alpen. : estación Fügen, estación Hochfügen, estación Hochzillertal, estación Penken, estación Steinach am Brenner, estación Tux, estación Zell am Ziller. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Sport Stock GmbH
Sport Stock GmbH
Àrea : --
Adressa : Postfeldstrasse 7