On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1400-1820 m

Lloguer esquí Gressoney Stafal

Al massís muntanyós ##massif##, Gressoney Stafal ofereix un magnífic domini esquiable. Gressoney Stafal és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Gressoney Stafal una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Gressoney Stafal aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Gressoney Stafal descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Gressoney Stafal, descubre nuestras otras estaciones en el Monte Rosa. : estación Cervinia, estación Champoluc - Monterosa Ski, estación La Thuile, estación Valtournenche. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Cisco Ski Stafal
Cisco Ski Stafal
Àrea : --
Adressa : Località Tschaval 50 Sotto Bar Trattoria, di fronte area sosta camper