On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1245-1750 m
Esquí alpí
20 Km
Esquí nòrdic
49 Km
Remuntadors mecànics
10
Pistes
8673

Lloguer esquí Gresse en Vercors

Al massís muntanyós ##massif##, Gresse en Vercors ofereix un magnífic domini esquiable. Gresse en Vercors és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Gresse en Vercors una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Gresse en Vercors aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Gresse en Vercors descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Gresse en Vercors, descubre nuestras otras estaciones en el Vercors. : estación Villard de Lans. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Grillet Sports
Grillet Sports
Àrea : --
Adressa : 1898 route du Grand Veymont La Station