On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1712-2213 m
Esquí alpí
58 Km
Esquí nòrdic
111 Km
Remuntadors mecànics
23
Pistes
151099

Lloguer esquí Font Romeu

Font Romeu, estació d’esquí situada a l’altiplà de la Cerdanya, és una cruïlla entre la Mediterrània, Espanya i Andorra. Per la seva situació geogràfica, Font Romeu és l’estació d’esports d’hivern més assolellada de França (més de 3.000 hectàrees d’insolació l’any). Estació amb la qualificació “Petit Montagnard” per la diversitat d’activitats esportives que ofereix als visitants, Font Romeu proposa més d’una vintena de pistes d’esquí per a principiants, i és molt coneguda pel seu domini d’esquí de fons: 100 km de pistes. Font Romeu, estació d’esquí dels Pirineus catalans coneguda pel seu centre d’entrenament en altura d’esportistes d’alt nivell i per la seva oferta a banda de l’esquí, disposa d’instal·lacions esportives de qualitat de dimensions olímpiques: pista de patinatge, snowpark, hoquei sobre gel, pista de patinatge en línia, estadi d’atletisme…
Buscas alquilar tus esquís en Font Romeu, descubre nuestras otras estaciones en el Pyrénées Catalanes. : estación Ax Bonascre, estación Formiguères, estación Les Angles, estación Port Aine, estación Pyrénées 2000, estación Saint Pierre Dels Forcats, estación Viella. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Loca Sport 1800 (Centre Ville)
Loca Sport 1800 (Centre Ville)
Àrea : --
Adressa : Place des Pyrénées - BP 61
Skiset Telecabine M&P
Skiset Telecabine M&P
Àrea : --
Adressa : Télécabine