On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
790-1280 m

Lloguer esquí Fieberbrunn

Al massís muntanyós ##massif##, Fieberbrunn ofereix un magnífic domini esquiable. Fieberbrunn és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Fieberbrunn una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Fieberbrunn aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Fieberbrunn descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Fieberbrunn, descubre nuestras otras estaciones en el Kitzbühler Alpen. : estación Alpbach, estación Auffach, estación Kirchberg, estación Kirchdorf in Tirol, estación Kitzbühel, estación Niederau, estación Oberau, estación Oberndorf, estación Saalbach, estación St. Johann in Tirol, estación Viehhofen, estación Westendorf. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Sport Widmann
Sport Widmann
Àrea : --
Adressa : Lindau 15 A