On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1238-1700 m

Lloguer esquí Encamp

Encamp, la capital de la neu, forma part de l’extens domini esquiable de Grandvalira. Amb una orientació avantatjada, Encamp gaudeix d’unes condicions òptimes d’insolació i de gruix de neu. A més, hi ha 1.065 canons de neu repartits pel domini a fi d’assegurar una bona qualitat de la neu. La modernitat de les instal·lacions, així com el “forfet mans-lliures us garanteix un accés ràpid a tota la zona esquiable del domini. L’esquí de fons, les raquetes de neu, el mushing (trineus de gossos) i les motos de neu són altres de les activitats esportives que ofereix l’estació. Encamp és un indret ideal per a l’aprenentatge de l’esquí i del snowboard. La creació d'una zona per a principiants a Grandvalira-Encamp, amb monitors professionals que parlen diversos idiomes, us permetrà d’iniciar-vos en les diferents tècniques d’esquí. Després d’esquiar, podeu anar a descobrir Andorra, que guarda nombrosos tresors de l’arquitectura romànica.
Buscas alquilar tus esquís en Encamp, descubre nuestras otras estaciones en el Andorre. : estación Arinsal, estación El Tarter, estación La Massana, estación Ordino, estación Ordino-Arcalis, estación Pal, estación Pas de la Case, estación Soldeu. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Shusski
Shusski
Àrea : --
Adressa : Avinguda de François Mitterrand, 83 baixos