On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1710-1640 m
Esquí alpí
193 Km
Remuntadors mecànics
67
Pistes
18383222

Lloguer esquí El Tarter

Considerada com a capital de la neu a Andorra, l’estació d’esquí del Tarter és al cor d’un domini esquiable de dimensions europees: Grandvalira. A les estacions del Tarter, Soldeu i Pas de la Casa - Grau Roig s’ofereixen als esquiadors i snowboarders més de 193 km de pistes d’esquí amb 930 m de desnivell. El Tarter és ideal per a l’aprenentatge de l’esquí o del snowboard. Els esquiadors principiants i intermedis poden accedir a nombroses pistes. Les escoles d’esquí del domini de Grandvalira ofereixen cursos d’esquí de qualitat bilingües, així com una zona de freestyle femení i cursos d’esquí amb material d’esquí d’alta gamma. Els snowboarders podran gaudir al snowpark del Tarter i veure les proves de freestyle més cèlebres del sud d’Europa: la Grandvalira Total Fight Masters of freestyle. A l’estació d’esquí andorrana s’ofereixen d’altres activitats lligades a l’esquí, com ara la construcció d’iglús o les excursions en trineus tirats per gossos.
Buscas alquilar tus esquís en El Tarter, descubre nuestras otras estaciones en el Andorre. : estación Arinsal, estación Encamp, estación La Massana, estación Ordino, estación Ordino-Arcalis, estación Pal, estación Pas de la Case, estación Soldeu. Nos vemos pronto en las pistas.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Esports Calbo II
Esports Calbo II
Àrea : --
Adressa : Camí Pont del Tarter