On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1230-2060 m
Esquí alpí
185 Km
Esquí nòrdic
146 Km
Remuntadors mecànics
87
Pistes
31634810

Lloguer esquí Crest Voland

Al massís muntanyós ##massif##, Crest Voland ofereix un magnífic domini esquiable. Crest Voland és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Crest Voland una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Crest Voland aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Crest Voland descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Crest Voland, descubre nuestras otras estaciones en el Beaufortain. : estación Arêches Beaufort, estación Arêches-Beaufort, estación Hauteluce, estación Les Saisies, estación Notre Dame de Bellecombe. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Théo Sports 1 le village
Théo Sports 1 le village
Àrea : --
Adressa : Lieu Dit Chef Lieu
Théo Sports 2 le Cernix
Théo Sports 2 le Cernix
Àrea : --
Adressa : Le Cernix