On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
958-1630 m
Esquí alpí
30 Km
Remuntadors mecànics
7
Pistes
12117

Lloguer esquí Château d'Oex

Al massís muntanyós ##massif##, Château d'Oex ofereix un magnífic domini esquiable. Château d'Oex és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Château d'Oex una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Château d'Oex aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Château d'Oex descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Château d'Oex, descubre nuestras otras estaciones en el Alpes vaudoises. : estación Les Mosses, estación Leysin, estación Rougemont / Gstaad, estación Villars-sur-Ollon. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Planète Sports
Planète Sports
Àrea : --
Adressa : Grand-Rue