On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1450-2000 m
Esquí alpí
13 Km
Remuntadors mecànics
10
Pistes
355

Lloguer esquí Chaillol

Al massís muntanyós ##massif##, Chaillol ofereix un magnífic domini esquiable. Chaillol és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Chaillol una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Chaillol aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Chaillol descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Chaillol, descubre nuestras otras estaciones en el Les Écrins. : estación Orcières Merlette, estación Puy St Vincent, estación Saint Léger Les Mélèzes, estación Serre Chevalier Briançon, estación Serre Chevalier Chantemerle. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Blanchard Sport 1
Blanchard Sport 1
Àrea : Centre/center
Adressa : Lot Clot Chenu
Blanchard Sport 2
Blanchard Sport 2
Àrea : Centre/center
Adressa : Parking La bagatelle