On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1500-3480 m
Esquí alpí
150 Km
Esquí nòrdic
11 Km
Remuntadors mecànics
24
Pistes
18345

Lloguer esquí Cervinia

Veniu a esquiar a una de les estacions més altes dels Alps: Breuil-Cervinia, a 2.050 m d’altitud. Aquesta estació de renom mundial compta amb 150 km de pistes senyalitzades, algunes de les quals dominen Zermatt, a Suïssa. Breuil Cervinia també s’anomena “el costat assolellat del Cervin”. Hi trobareu 20 restaurants de muntanya, un enorme domini fora de pista, i unes vistes que tallen la respiració. Pel que fa a les activitats després d’esquiar, n’estareu encantats: heliesquí, patinatge (natural), piscines interiors, parapent, alpinisme, equitació, sauna, gimnàs… Per fer un tast cultural després de l’esquí, podeu agafar un autobús fins a Aosta per visitar les ruïnes romanes. La càmera de fotos us resultarà particularment útil durant la vostra estada a Itàlia, a Breuil Cervinia!
Buscas alquilar tus esquís en Cervinia, descubre nuestras otras estaciones en el Monte Rosa. : estación Champoluc - Monterosa Ski, estación Gressoney Stafal, estación La Thuile, estación Valtournenche. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
2.0 Ski Rental
2.0 Ski Rental
Àrea : --
Adressa : Via Carrel 2
Nol-Ski
Nol-Ski
Àrea : --
Adressa : Via Bich 2