On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1730-2450 m
Esquí alpí
36 Km
Remuntadors mecànics
11
Pistes
5772

Lloguer esquí Cauterets

Cauterêts, poble esportiu dels Pirineus, alhora que estació termal, és la destinació d’esports d’hivern apreciada per tots els freeriders. Esquieu a voluntat gràcies a les seves 21 pistes d’esquí alpí, el snowpark, el street park, la rampa de skateboard, les pistes de trineu i de patinatge en línia... Uns dies d’esquí a Cauterêts, amb els amics o en família, combina descans, gràcies als seus centres de posta en forma (un d’ells amb aigües termals), i esport, gràcies als equipaments a l’avantguarda la modernitat. Després d’esquiar, l’estació de Cauterêts ofereix visites culturals: el Museu 1900, el trenet de Cauterêts, la Granja basca o el “saloir” (fàbrica de formatge dels Pirineus). Quant als esquiadors enamorats de la Natura, tenen una cita a la Casa del Parc Nacional i al teatre de la Natura.
Buscas alquilar tus esquís en Cauterets, descubre nuestras otras estaciones en el Néouvielle. : estación Bareges, estación La Mongie, estación Luz St Sauveur, estación Saint Lary Soulan PLA D'ADET. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Starski
Starski
Àrea : --
Adressa : 12 Avenue du Général Leclerc