Altitud
1500-2510 m

Lloguer esquí Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An

Al massís muntanyós ##massif##, Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An ofereix un magnífic domini esquiable. Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An és el perfecte lloc per esquiadors and snowboarders, pels principiants i experts. La gran varietat de pistes d'esquí, accessible a tots els esquiadors, fet de Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An una destinació per tots els enamorats de Esporte i grans espais.
La reputació d'aquesta estació d'esquí Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An aquesta unida a l'ambient familial, permetent als esquiadors de totes les edats de gaudir de la neu fresca i una d'un ambient idíl.lica per les seves vacances d'hivern
Els esquiadors que vénen a Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An descobrirà un ambient familiar i calorós

Buscas alquilar tus esquís en Baqueira-Bonaigua/Esterri d'An, descubre nuestras otras estaciones en el Pyrénées Espagnoles. : estación Astun, estación Baqueira-Beret, estación Biescas-Panticosa, estación Boi Taull, estación Candanchu, estación Cerler, estación Espot Esqui, estación Formigal, estación La Molina, estación Masella, estación Panticosa-Biescas, estación Rialp. Nos vemos pronto en las pistas.
Les botigues de l’estació
Araneu 1
Araneu 1
Àrea : --
Adressa : C. Major 47