On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1658-2300 m
Esquí alpí
40 Km
Remuntadors mecànics
15
Pistes
5162310

Lloguer esquí Astun

Nascuda el 1976, l’estació d’Astún és actualment la capital espanyola dels esports d’hivern. Conjuntament, les estacions de Formigal, Astún i Candanchú formen el front de neu més gran de la península ibèrica. Enclavada dins la vall, l’estació d’Astún queda arrecerada del vent, raó per la qual el gruix de neu és sempre considerable. Així, les pistes d’esquí d’Astun són practicables durant tota la temporada d’hivern, i faran les delícies de tots els amants de l’esquí, des dels novells fins als més experimentats. 27 pistes cobreixen 37 km de zona esquiable. Astún disposa de llargues i vertiginoses baixades, ideals per a la pràctica del snowboard. El snowpark, amb les seves recents instal·lacions, i el half-pipe estan pensats per als esquiadors freeriders. Després d’esquiar, deixeu-vos temptar pel patinatge sobre gel, o bé sortiu d’excursió pels nombrosos senders.
Astún, una estació esportiva, és també una estació d’envergadura olímpica que acull múltiples competicions esportives nacionals i internacionals.
Les botigues de l’estació
YETI
YETI
Àrea : --
Adressa : Edf. Nevado