En continuar la seva navegació per aquest lloc, vostè accepta l'ús de Cookies amb finalitats estadístiques, de serveis i de publicitat. Saber-ne més. Més informació Tancar
Loguer d'esquí : Astun
El seu lloguer d'esquí:
Lloguer fins inclòs
7° dia de regal, sobre requesta a la tienda
dv. 23
Temps
Clear/Sunny
Temperatures
11° / 21°
Last significant snowfall
dissabte 13 abr.

Astun

1658 m - 2300 m
40
15
Pistes: 5162310
Nascuda el 1976, l’estació d’Astún és actualment la capital espanyola dels esports d’hivern. Conjuntament, les estacions de Formigal, Astún i Candanchú formen el front de neu més gran de la península ibèrica. Enclavada dins la vall, l’estació d’Astún queda arrecerada del vent, raó per la qual el gruix de neu és sempre considerable. Així, les pistes d’esquí d’Astun són practicables durant tota la temporada d’hivern, i faran les delícies de tots els amants de l’esquí, des dels novells fins als més experimentats. 27 pistes cobreixen 37 km de zona esquiable. Astún disposa de llargues i vertiginoses baixades, ideals per a la pràctica del snowboard. El snowpark, amb les seves recents instal·lacions, i el half-pipe estan pensats per als esquiadors freeriders. Després d’esquiar, deixeu-vos temptar pel patinatge sobre gel, o bé sortiu d’excursió pels nombrosos senders.
Astún, una estació esportiva, és també una estació d’envergadura olímpica que acull múltiples competicions esportives nacionals i internacionals.
Seleccioneu una botiga
Descuentos a lo largo de toda la temporada
hasta 50% de descuento
en función de la tienda
5% de descuento *
suplementario a partir de 4 packs alquilados
Oferta Familia
10% de descuento *
suplementario a partir de 10 packs alquilados
Oferta Grupo